10.11.2009. / 10:30

Autor: Andrea Belin

Kusturica i dalje napada Stankovića: Bezizražajnije oči nikad nisam vidio

Redatelj je kazao kako HTV-oj ekipi nije zaplijenio snimke nego su ih oni zabunom ostavili jer su se žurili. Osim toga, kazao je da je urednik emisije "Nedjeljom u dva", Aleksandar Stanković, došao u njegovu kuću samo s jednim ciljem, da napravi skandal

Emir KusturicaEmir KusturicaNakon što je vratio snimke HTV-ovoj ekipi koju je predvodio urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u dva" Aleksandar Stanković, sarajevski redatelj koji živi u Srbiji Emir Kustrurica opet je progovorio o tom intervjuu koji se odrađivao u njegovom domu u Mokroj Gori.

Naime, za srpski Kurir, Kusturica je kazao kako HTV-oj ekipi nije zapljenio snimke nego su ih oni zabunom ostavili jer su se žurili.

Skandal neizbježan

"Čim sam ga prvi put pogledao, vidio sam njegove oči, koje ne izražavaju ama baš ništa. S mnogim ljudima sam razgovarao, ali takve bezizražajne oči nikad nisam vidio", riječi su kojima je Kustrurica opisao Stankovića.
Osim toga, redatelj tvrdi da je urednik emisije "Nedjeljom u dva" i došao u njegovu kuću s ciljem da napravi skandal.

"Nakon što me pitao o Miloševiću, pokušao sam sve okrenuti na šalu. Kazao sam mu kako volim viski i da sam se liječio od alkohola. Ali on je nastavio", tvrdi redatelj.

Podsjetimo, Emir se najviše uzrujao kada mu je Stanković zaredao pitanja o njegovom odnosi sa Slobodanom Miloševićem.
HTV-ovci cijelo vrijeme tvrde da ih je Kusturica izbacio iz svog doma te da im je zaplijenio snimke. Doduše, snimljene materijala je vratio kako je i obećao, a da ih je Stankvoić zaboravio, uistinu je teško za povjerovati.

Vezane vijesti

Vlada RS jeftino iznajmila Kusturici zemljište

Vlada RS jeftino iznajmila Kusturici zemljište

Vlada Republike Srpske odobrila je dugogodišnju koncesiju Emiru Kusturici za korištenje više od 30 tisuća četvornih metara zemljišta na području… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika