12.11.2009. / 11:05

Autor: Totalsport

Tyson priveden zbog napada na fotografa

Mike Tyson ponovno se našao u središtu skandala. Nekadašnji boksački svjetski prvak u teškoj kategoriji priveden je u zračnoj luci u Los Angelesu zbog sumnje da je napao fotografa

Mike Tyson sa suprugom Lakihom Spicer Mike Tyson sa suprugom Lakihom Spicer Mike Tyson ponovno se našao u središtu skandala. Nekadašnji boksački svjetski prvak u teškoj kategoriji priveden je u zračnoj luci u Los Angelesu zbog sumnje da je napao fotografa.

Priveden je i sam fotograf Tony Echevarria, a obojica su najavila kako će podići tužbe zbog napada. Nakon kraćeg zadržavanja u aerodromskom pritvoru, oba su sudionika incidenta puštena.

Echevarria je rekao policiji kako ga je Tyson udario. Fotograf je pao na pod, a zbog rane na čelu je završio i u bolnici.

Tysonova glasnogovornica Tammy Brook izjavila je, pak, da je njezin poslodavac prolazio aerodromskim prostorom na proputovanju iz Europe za Las Vegas. Tyson (43) je bio u društvu supruge i njihova desetomjesečnog djeteta kada ga je, prema riječima glasnogovornice, napao preagresivni paparazzo, od kojeg je bivša boksačka zvijezda htjela zaštititi dijete.

- Više je različitih verzija događaja. Neki svjedoci podupiru Tysonovu priču, drugi fotografovu - rekao je Jim Holcomb, glasnogovornik aerodromske policije.

- Čuo sam da su ga slijedili u WC i tamo ga pokušali fotografirati. Moj će mu savjet biti da ih sve tuži - istaknuo je, pak, Tysonov odvjetnik David Chesnoff.

Tysonu ovo nije prvi put da je u problemima sa zakonom. Spomenimo samo da je 1992. bio osuđen za silovanje, zbog čega je u zatvoru proveo tri godine. Prije dvije je godine, pak, proveo noć u zatvoru nakon što je uhićen zbog posjedovanja kokaina i vožnje pod njegovim utjecajem.

Vezane vijesti

Potpisan ugovor o koncesiji za Zračnu luku Zagreb

Potpisan ugovor o koncesiji za Zračnu luku Zagreb

Predstavnici hrvatske Vlade i francuskog konzorcija Zagreb Airport International Company (ZAIC) potpisali su danas Ugovor o koncesiji za izgradnju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika