13.11.2009. / 17:00

Autor: Andrea Belin

Carla Bruni Sarkozy: Moj suprug Nicolas nije klimavac

Prva dama Francuske kazala je da većina parova utječe jedno na drugo, ali ona na svog supruga nema nikakav politički utjecaj. Osim toga, nju politika uopće ne zanima

Carla Bruni SarkozyCarla Bruni SarkozyIako se posljednjih tjedana u medijima javljaju razne spekulacije supruzi Nicolasa Sarkozyja, prva dama Francuske, bivši model i pjevačica Carla Bruni-Sarkozy, odbacila je optužbe da utječe na političke odluke predsjednika države Nicolasa Sarkozyja, ustvrdivši kako on "nije klimavac".

Nakon medijske objave anonimnih komentara članova Sarkozyjeva UMP-a, stranke desnog centra, u kojima je kritiziraju za nametanje ljevičarskih ideja, Bruni je u razgovoru za časopis Elle od petka rekla kako ju politika ne zanima.

"Kako itko može pomisliti da je moj muž klimavac koji dopušta da se utječe na njega!", rekla je Bruni za Elle.

"U svakom paru partneri utječu jedno na drugo, ali ja na svojeg supruga nemam nikakav politički utjecaj. I dobro da je tako, inače bi bio pakao", dodala je.

Carli Bruni-Sarkozy neimenovani su članovi UMP-a konkretno predbacili što je navodno nagovorila predsjednika da ministrom kulture imenuje Frederica Mitterranda, nećaka bivšeg predsjednika Francoisa Mitterranda. Frederic Mitterrand prošli se mjesec našao u središtu raspra zbog svojih napisa o iskustvima koje je stekao kao seksualni turist u Tajlandu.

"Nicolas (Sarkozy) pitao me za objeda za mišljenje o Fredericu Mitterrandu kao i o mojim drugim prijateljima umjetnicima. O svima sam rekla pozitivno mišljenje. No on je već bio donio odluku", rekla je Bruni-Sarkozy.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika