16.11.2009. / 17:48

Autor: Andrea Belin

Nije u formi: Nives Celzijus izvodila striptiz i ozlijedila se

Osim što je plesala oko štange i zaradila bolove, bivša Playboyeva zečica je veći dio nedjelje provela čitajući i pospremajući igračke. Uspjela je popiti i kavu sa svojom prijateljicom Natašom Kos čiji je psić prouzročio dodatne probleme

Foto:nivescelzijus.deFoto:nivescelzijus.deBivša Playboyeva zečica Nives Celzijus je detaljno objasnila prvo striptiz iskustvo na svom blogu koje je doživjela ovu nedjelju. Nakon što je izvela nekoliko točaka na štangi koju je nabavila tek nedavno, supruga nogometaša Dine Drpića se požalila na jake bolove među nogama.

"Probudila sam se ujutro s bolovima među nogama, poput onih nakon maratonskog sexa, no sexa bilo nije , pogotovo ne onog maratonskog. Nakon dovoljnog unosa kofeina prisjetila sam se kako mi je sinoć ipak bilo nešto među nogama. Ništa toplokrvno, već obična željezna šipka koju sam sinoć napokon dala ugraditi", objašnjavala je Nives i dodala kako nije mogla izdržati da ju ne isproba, međutim sada je shvatila da ples oko štange i nije baš jednostavan.

Druženje s Natašom Kos

Osim što je otkrila da je veći dio nedjelje provela na štangi, svestrana Nives je čitala knjige i pospremala igračke, a u međuvremenu je i popila kavu s prijateljicom Natašom Kos.

"Oko pet je Nataša svratila na jutarnju kavu. Dofurala je i Nikija, malo pseto koje iako ima repić s mašnicom nije Nikolina, već Nikola. Kao pravi mužjak, ne zbog mašnice i repića već zbog potrebe da obilježava svoj teritorij i pokaže tko je gazda, ispišao se na sve strane pa smo Nataša i ja primile se krpe i oprale podove. Uspio je i svoje tjelesne tekućine ostaviti i na mojim plahtama. Neka ga. Ako nema muškaraca koji mi gužvaju neka ih bar Nikola prlja", opisala je Nives jučerašnji dan u Njemačkoj.

Vezane vijesti

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Nakon šokantnog domaćeg poraza (2-1) u 34. kolu engleskog nogometnog prvenstva od Wigana, menadžer Arsenala Arsene Wenger otkrio je pojedinosti oko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika