16.11.2009. / 17:05

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Ljubavni odnosi

Dobar dan! Postavila bih vam pitanja iz privatnog života. Rođena sam u Zadru 04.08.1977. u 15 sati i 10 minuta. Zanima me da li i gdje griješim u ljubavnim odnosima i da li ću i kada pronaći adekvatnog partnera i udati se. Unaprijed hvala!

Shodno planetarnim konstelacijama u vašem chartu vi svjesno i nesvjesno volite dominirati u partnerskom odnosu. To je vidljivo iz komunikacije, kritičnosti i provokativnoti. Očekujete da je partner toliko pametan da izdrži vaše testove, da pravilno reagira u svakome trenutku. Još uvijek ne shvaćate kako vaše verbalno ponašanje i nervoza utječu na to da privučete pozornost egoističnih tipova. Postoji još jedan faktor koji bih nazvala idealiziranje ljubavi i partnerstva. Vratite se nakratko u djetinjstvo i proanalizirajte odnose između vaših roditelja. Nastojite pri tome biti vrlo realni i proanalizirati i odnose nekih drugih roditelja. Naći ćete odgovore. Naći ćete i osobu sa kojom ćete za dvije godine (otprilike) ostvariti lijepu vezu. Brak nije nužna forma i ne zamarajte se sa formom. Važan je sadržaj.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika