17.11.2009. / 17:20

Autor: Totalsport

Lippi opet nije pozvao Cassana i Amaurija: Neću pričati o glupostima talijanskih novinara

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi iskoristio je press-konferenciju kako bi naglasio da ne želi razgovarati o Antoniju Cassanu, Amauriju i ostalim “glupostima” o kojima tamošnji mediji učestalo pišu

Marcello LippiMarcello LippiIzbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi iskoristio je press-konferenciju kako bi naglasio da ne želi razgovarati o Antoniju Cassanu, Amauriju i ostalim “glupostima” o kojima tamošnji mediji učestalo pišu.

U srijedu će u Ceseni prijateljski dvoboj odigrati “azzurri” i švedska nogometna reprezentacija, a Lippi nije bio raspoložen za provokativna pitanja predstavnika “sedme sile”.

- Nema se tu što puno za reći. Nemam nikakve namjere pričati o Amauriju, Cassanu, o svom povratku u Juventus, ili takvim glupostima. Tri minute ćemo razgovarati o utakmici protiv Švedske, a nakon toga napuštam press-konferenciju. Koliko sam shvatio ionako već sami znate postavu koja će zaigrati od prve minute - kazao je Lippi.

Podsjetimo, talijanski puk i mediji učestalo guraju Amaurija i Cassana u dres reprezentacije, na što se Lippi konstantno oglušuje.

Vezane vijesti

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Britanskog premijera Davida Camerona u idući četvrtak će saslušati povjerenstvo koje istražuje povezanost medija i vlasti, nakon skandala zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika