20.11.2009. / 14:30

Autor: Totalsport

Robinho spreman za povratak

Napadač Manchester Cityja Robinho (25) mogao bi se vratiti na nogometne travnjake nakon više od dva i pol mjeseca izbivanja u subotnjoj utakmici protiv Liverpoola na Anfieldu u 13. kolu Premiershipa

Kaka i Robinho u DohiKaka i Robinho u DohiNapadač Manchester Cityja Robinho (25) mogao bi se vratiti na nogometne travnjake nakon više od dva i pol mjeseca izbivanja u subotnjoj utakmici protiv Liverpoola na Anfieldu u 13. kolu Premiershipa.

Prema pisanju engleskih medija, Robinho je spreman za nastup, ali će menadžer Cityja Mark Hughes s odlukom o njegovom postavljanju u sastav pričekati do posljednjeg trenutka, makar je najizglednije da će Brazilac dobiti priliku kao zamjena.

Robinho nije igrao za City od kraja kolovoza kada se ozlijedio na reprezentativnom okupljanju s Brazilom.

City je u Premiershipu nanizao s pet uzastopnih remija, a protiv Liverpoola će u subotu loviti svoju tek drugu pobjedu na Anfieldu nakon 1981. godine. Novim remijem City bi izjednačio klupski rekord od šest uzastopnih remija iz godine 1913.

Nakon 12 odigranih kola u Premiershipu City drži sedmo mjesto na ljestvici s 20 bodova (uz utakmicu manje), dok je Liverpool sedmi s bodom manje od “građana”.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika