25.11.2009. / 14:16

Autor: Ivica Medo

Zvjezdan Misimović: Neću igrati za BiH dok je Ćiro izbornik jer nemam u njega povjerenja

Izbornik Bosne i Hercegovina Miroslav Blažević kroz intervjue u hrvatskim medijima optužio je Zvjezdana Misimovića, zvijezdu Woflsburga i BiH reprezentacije, za izdaju

Zvjezdan MisimovićZvjezdan Misimović"Osjećam se izdanim", izjavio je izbornik Bosne i Hercegovina Miroslav Blažević u intervjuu za Jutarnji list u kojem izravno optužio Zvjezdana Misimovića, zvijezdu Woflsburga i BiH reprezentacije, da je odglumio ozljedu i da namjerno nije htio igrati za BiH u uzvratnoj utakmici doigravanja s Portugalom za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010.

Nakon utakmice s Portugalom, sjajni bosanski veznjak samo tri dana kasnije zaigrao je za Wolfsburg, što je za Ćiru jasan znak da je Misimović obmanio službenog liječnika BiH reprezentacije koji je konstatirao kako Mismović neće moći igrati barem 15 dana.

Nije dugo trebalo čekati na Mismovićev odgovor koji je vrlo jasno i eksplicitno poručio:

"Neću više igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je Blažević selektor. Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", izjavio je Misimović za SportSport.ba.

Misimović je u tom razgovoru demantirao navode kako je sabotirao reprezentaciju BiH, a to je potvrdio i njegov trener u Wolfsburug Armin Veh i liječnici njemačkog prvaka.

Mismimović je razočaran odnosom Nogometnog saveza BiH i izbornika prema njemu. Navodno ga nisu htjeli pustiti u svečanu ložu na utakmici s Portugalom u Zenici, te se morao doslovno provlačiti pored zaštitara.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika