26.11.2009. / 13:34

Autor: Andrea Belin

Sve što se oduvijek željeli znati o ženskoj seksualnosti

Kako bi sljedeći put svoju partnericu u krevetu ostavili bez daha, saznajte kako pripadnice nježnijeg spola uopće funkcioniraju u krevetu. Osim toga, nudimo vam nekoliko savjeta na koje dijelove tijela i u kojem trenutku muškarac mora posebno obratiti pažnju

Otkrijte najkritičnije točkeOtkrijte najkritičnije točkeIako većina muškaraca smatra da su sposobni zadovoljiti gotovo svaku pripadnicu nježnijeg spola, rijetki su oni kojima to zaista uspijeva. Muška seksualnost se razlikuje od ženske i nezadovoljstvo u spavaćoj sobi kod nezrelih partnera nije iznenađujuća pojava.

Nezaboravan seks zagarantiran je tek kada ljubavnici uspiju uskladiti svoje potrebe s potrebama svoje bolje polovice. Zbog takvih problema seksolozi i ostali stručnjaci s ovog područja, neprestano pokušavaju otkriti najveće tajne seksualnog zadovoljstva. Po čemu se žene razlikuju od mušakaraca, saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

Erogene zone

Ženska seksualna energija, tvrde stručnjaci, kreće se odozgo prema dolje. Upravo zbog toga, žene se teško upuštaju u seksualne odnose ako ništa ne osjećaju prema partneru.

S obzirom da se energija prema najkritičnijim točkama spušta relativno sporo, ženama je potrebna duga predigra i jako puno nježnosti.

Uzbuđenje se očituje na bradavicama

Određene reakcije otkrivaju kada je ženino seksualno uzbuđenje na vrhuncu. U tom trenutku muškarac se mora fokusirati na njezine grudi i stimulirati bradavice. Osim prstima, jezik je odličan provodnik energije pa ne bi bilo loše da ga muškarac povremeno koristi na tom dijelu tijela. Seksolozi smatraju da će uzbuđenje biti veće ako se istovremeno stimuliraju još neke kritične točke.

Stimulacija klitorisa

Ukoliko tijekom seksa nema stimulacije klitorisa, žene imaju problema s doživljavanjem orgazma. Međutim, stimulacija ne smije biti pregruba. Ukoliko se partner, iz samo njemu poznatog razloga ne fokusira na taj dio ženinog tijela, žena se može dodirivati i sama.

Dodiri

Da bi ženu zainteresirali za seks, muškarac mora obratiti pažnju na dodire. Promatrajući njezine reakcije, tvrde stručnjaci, muškarac će znati na kojim dijelovima tijela se treba zaustaviti. Uvijek treba krenuti odozgora prema dolje jer se tim smjerom kreće i seksualna energija kod svake pripadnice nježnijeg spola.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika