27.11.2009. / 11:49

Autor: Hina

Brazilska podružnica Volkswagena najavila ulaganja od 3,5 milijardi dolara

"Ove ćemo godine zabilježiti značajan rast u Brazilu", izvijestio je predsjednik uprave Volkswagen Brazil Thomas Schmall

Ulaganjem bi se osigurao Volkswagenov daljnji rast proizvodnje u Brazilu u sljedećim godinamaUlaganjem bi se osigurao Volkswagenov daljnji rast proizvodnje u Brazilu u sljedećim godinamaBrazilska podružnica Volkswagena najavila je da će u sljedećih 15 godina investirati oko 3,5 milijardi dolara u poboljšanje i razvoj proizvodnje novih automobila.

Ulaganjem bi se osigurao Volkswagenov "daljnji rast proizvodnje u Brazilu u sljedećim godinama", objavili su iz kompanije u priopćenju, dodajući da će navedena svota biti utrošena na široke mjere "povećanja proizvodnih kapaciteta".

Značajan rast u Brazilu

"Ove ćemo godine zabilježiti značajan rast u Brazilu", izvijestio je predsjednik uprave Volkswagen Brazil Thomas Schmall.

Naša je namjera dostići prodaju od milijun vozila godišnje do 2014., što će značajno poboljšati "ukupni poslovni rezultat kompanije, dodao je Schmall.

Naglasio je da će do kraja 2010. na brazilsko tržište biti lansirano 28 novih VW-ovih proizvoda.

Vezane vijesti

Električni automobili - skupa greška?

Električni automobili - skupa greška?

Euforija od prije tri, tri i pol godine je splasnula. Tadašnja vladajuća koalicija u Berlinu postavila si je veliki cilj: Njemačka je trebala postati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika