27.11.2009. / 13:19

Autor: Andrea Belin

Lady Gaga: Ne izlazim u noćne klubove jer mrzim mamurluk

Pjevačica je kazala u jednom intervjuu kako uopće ne izlazi van, za razliku od svoje prijateljice Paris Hilton, jer se drugo jutro ne želi buditi mamurna i nesposobna za rad

Lady GagaLady GagaDvadesetrogodišnja američka glazbenica Lady Gaga je očigledno odlučila svoju karijeru dovesti do vrhunca.

Naime, pjevačica je kazala u jednom intervjuu kako uopće ne izlazi van, za razliku od svoje prijateljice Paris Hilton, jer se drugo jutro ne želi buditi mamurna i nesposobna za rad.

"Ne idem u noćne klubove. Kada ste vidjeli slike na kojima mrtva pijana padam pred klubom? Ne idem, jer kad odem, popijem jedno piće i vraćam se nazad na posao. Toliko volim raditi da mi je teško izaći van i zabaviti se", tvrdi pjevačica i dodaje kako previše voli svoj posao.

Doduše, i njezina nova pjesma "Telephone" s posljednjeg albuma "The fame monster" govori isključiovo radnoj etici.

Inače, o seksualnosti mlade pjevačice se još uvijek ne prestaje raspravljati.

Svojedobno je priznala da unatoč tome što je biseksualka, ipak preferira seks s muškarcima jer oni imaju ono nešto što ona izuzetno cijeni. Najviše ju uzbuđuju mračni i zločesti dečki s dugom kosom.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika