02.12.2009. / 13:20

Autor: Totalsport

Gana nudi Balotelliju nastup na Svjetskom prvenstvu

Izbornik ganske nogometne reprezentacije Miroslav Rajevac odlučan je u želji da priključi mladog napadača Intera Marija Balotellija (19) svojoj momčadi

Mario BalotelliMario BalotelliIzbornik ganske nogometne reprezentacije Miroslav Rajevac odlučan je u želji da priključi mladog napadača Intera Marija Balotellija (19) svojoj momčadi.

Balotelli je rođen u Palermu, a potomak je ganskih imigranata Thomasa i Rose Baruwah koji su ga u dobi od tri godine povjerili obitelji Balotelli.

Danas Balotelli ima talijansku putovnicu kao i 15 nastupa u talijanskoj U21 reprezentaciji, ali za A vrstu “azzurra” nije igrao. Minulog je ljeta Balotelli u svojim izjevama dao naslutiti da bi možda i bio voljan nastupiti za Ganu, što je zaintrigiralo i ganskog izbornika.

- Doći ću u Europu sljedećeg tjedna i sastat ću se s Balotellijem. Imam dogovorene sastanke s brojnim igračima koji igraju u brojnim europskim ligama. Već sam razgovarao i s predsjednikom i potpredsjednikom Ganskog saveza i oni su mi dali zeleno svijetlo za razgovor s Balotellijem. Zadovoljan sam s napadačima koje imam u reprezentaciji, ali Balotellijeva je klasa vanserijska. On je jako, jako dobar - rekao je Rajevac.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika