04.12.2009. / 16:02

Autor: Andrea Belin

Feng shui savjeti za najbolji seks u spavaćoj sobi

Kako bi svoj seksualni život doveli do vrhunca, ne bi bilo loše da prostor u kojem najčešće vodite ljubav, uredite prema feng shui pravilima. Garantiramo da će vam se prvi seks u takvom prostoru s boljom polovicom, duboko urezati u sjećanje

Seksualni život dovedite do vrhuncaSeksualni život dovedite do vrhuncaU posljednje vrijeme razvodi su postali svakodnevna pojava, a jedan od glavnih uzočnika raskidanja bračnih dužnosti je i nezadovoljstvo seksualnim odnosima s partnerom.

Ako se i vi ne možete pohvaliti bogatim seksualnim životom, vrijeme je da probudite uspavale strasti. Za početak, uredite svoju spavaću sobu prema feng shui pravilima!

Izbacite nepotrebne stvari

Ukoliko u svojoj sobi još uvijek imate sitnice koje su vam poklonile bivše ljubavi, vrijeme je da se zauvijek riješite tih stvari kako vas ne bi podsjećale na neuspjele ljubavne veze. Negativna energija koja vlada u spavaćoj sobi, glavni je krivac lošeg seksualnog života.

Povećajte protok pozitivne energije

Da bi vaš seksualni život opet bio na vrhuncu, morate povećati protok energije. Odjeću i nakit spremite tamo gdje im je i mjesto jer kaos u sobi zasigurno je jedan od glavnih krivaca što se sa svojom boljom polovicom ne možete potpuno opustiti.

Kada završite s pospremanjem, prošetajte se od ulaznih vrata do kreveta kako bi ste se uvjerili da ništa neće spriječiti dotok seksualne energije.

Boja zidova

Crvena boja djeluje razdražujuće, ubrzava puls i mišićno djelovanje pa ne bi bilo loše da svoju spavaću sobu obojite u ovoj nijansi. Za razliku od crvene, plava djeluje smirujuće, hladno i pasivno pa obratite pažnju da prostor u kojem redovito upražnjavate seksualne odnose, ne bojite u ovoj nijansi.

Ukoliko niste pretjerani obožavatelj crvene, koristite ju kao podlogu nekoj drugoj boji. Ako se u spavaćoj sobi prvenstveno želite opustiti, koristite pastelno plavu, zelenu ili žutu.

Gdje se mora nalaziti krevet?

Za stvaranje mirnog i tihog okruženja u spavaćoj sobi, jako je važan položaj kreveta. Najbolje bi bilo da ga postavite kako bi s obje strane imali dovoljno prostora. Ukoliko vam raspored namještaja to dopušta, krevet bi se trebao nalaziti nasuprot vrata.

S obzirom da je bračni krevet simbol vaše veze, njegovo stanje odražava se i na vaš seksualni život. Dakle, trošan krevet ne bi se smio nalaziti u vašoj spavaćoj sobi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika