05.12.2009. / 23:00

Autor: Totalsport

AEGON Masters: Goran predao Rafteru

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević predao je dvoboj 3. kola A skupine na AEGON Mastersu Champions Toura u Londonu Australcu Patricku Rafteru pri vodstvu 5-3 u prvom setu

Goran IvaniševićGoran IvaniševićNajbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević predao je dvoboj 3. kola A skupine na AEGON Mastersu Champions Toura u Londonu Australcu Patricku Rafteru pri vodstvu 5-3 u prvom setu.

Engleski mediji danima su najavljivali upravo ovaj dvoboj kao najveći spektakl cijelog turnira, budući da je to bio prvi susret Ivaniševića i Raftera nakon njihovog legendarnog finala Wimbledona 2001. godine, u kojem se Goran u svom četvrtom finalu u All Englend Clubu dokopao prvog i jedinog Grand Slam naslova, nakon što je dobio peti set sa 9-7.

Ivanišević je predao dvoboj zbog ozljede, a do plasmana u finale dijelio ga je – samo jedan gem. Naime, Rafter je mogao u finale samo pobjedom u dva seta, a Goranu je bio dovoljan i jedan set za nedjeljni finale. No. umjesto s Ivaniševićem, Šveđanin Stefan Edberg, koji je osigurao finale u B skupini već nakon prva dva kola, igrat će u finalu s Patrickom Rafterom.

AEGON Masters, 3. kolo A skupine:

Ivanišević – Rafter 5-3, predaja Ivaniševića

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika