08.12.2009. / 19:20

Autor: Totalsport

Ćorluka prezenter novog dobrotvornog projekta Tottenhama

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (23) nazočio je lansiranju najnovijeg društvenog projekta svog kluba Tottenhama, pod imenom "Tottenham Hotspur volonter"

Vedran ĆorlukaVedran ĆorlukaHrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (23) nazočio je lansiranju najnovijeg društvenog projekta svog kluba Tottenhama, pod imenom "Tottenham Hotspur volonter".

Spomenuti projekt ima namjeru privući ljude iz zajednice u već postojeću Tottenhamovu dobrotvornu fondaciju, od koje bi koristi imali kako samo mladi volonteri, tako i djeca s posebnim potrebama, hendikepirane osobe i ostali potrebiti korisnici projekta.

Cijeli se događaj održao u okviru stadiona Spursa White Hart Lanea, a hrvatski je reprezentativac sudjelvao u nekoliko radionica koje su demonstrirale kako bi volonteri trebali sudjelovati u različitim programima Fondacije Tottenham Hotspura, poput MATP-a (Motoričkog trening-programa za osobe s teškoćama u učenju i fizičkim poteškoćama).

- Spursi kroz Fondaciju Tottenham Hotspura rade puno dobroga za zajednicu i stoga sam sretan što sam došao ovdje danas i pokazao ljudima kako važna može biti njihova uloga volontera u ovom novom projektu - rekao je Ćorluka.

Cilj projekta je u svakoj od tri nadolazeće godine unovačiti 20 volontera i tako za korisnike fondacije osigurati ukupno 11.480 sati rada.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika