10.12.2009. / 13:03

Autor: Nacionalova redakcija

Povratak na Prisavlje: Danko Družijanić novi glasnogovornik HRT-a?

Zanimljivo kako je Družijanić s HTV-a otišao zbog sukoba s urednicom informativnog programa Hloverkom Novak Srzić, a njegov povratak se događa u trenutku kada je više nego izvjesno da će Novak Srzić uskoro biti smjenjena sa te pozicije

Danko Družijanić i predsjednik uprave Ingre Igor OppenheimDanko Družijanić i predsjednik uprave Ingre Igor OppenheimDanko Družijanić se nakon nešto više od godinu dana ponovno vraća na HRT. Družijanić je s HTV-a otišao u rujnu prošle godine nakon što je na Prisavlju gotovo sedam godina vodio središnji Dnevnik.

Nakon odlaska s HTV-a Družijanić je prešao u Ingru gdje je bio direktor Sektora marketinga i korporativnih komunikacija, a kako piše t.portal Družijanić bi trebao zamijeniti Jánosa Römera na mjestu glasnogovornika Hrvatske radiotelevizije.

Zanimljivo kako je Družijanić s HTV-a otišao zbog sukoba s urednicom informativnog programa Hloverkom Novak Srzić, a njegov povratak se događa u trenutku kada je više nego izvjesno da će Novak Srzić uskoro biti smjenjena sa te pozicije.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika