10.12.2009. / 14:57

Autor: Martina Čizmić

Revolucija: Tjedan dana prije izlaska Alicia Keys predstavila album na Facebooku

Ovo je prvi takav slučaj da je neki glazbeni izvođač u potpunosti predstavio novi album na društvenoj mreži i dopustio obožavateljima da ga preslušaju u cijelosti prije samog izlaska

Obožavatelji mogu besplatno odslušati cijeli albumObožavatelji mogu besplatno odslušati cijeli albumObožavatelji Alicie Keys ugodno su se iznenadili kada su tjedan dana prije službenog datuma izlaska njenog novog albuma 'Elements of Freedom' cijeli album mogli besplatno poslušati na njenoj Facebook fan stranici.

Niti jednu pjesmu nije moguće skinuti na računalo, ali ih je zato moguće preslušati koliko god puta to željeli.

Također, obožavatelji mogu i naručiti album u predprodaji kako bi dobili ekskluzivnih sedam pjesama te ušli u nagradno izvlačenje u kojem je glavna nagrada Yamaha piano sa Alicijinim potpisom.

Ovo je prvi takav slučaj da je neki glazbeni izvođač u potpunosti predstavio novi album na društvenoj mreži i dopustio obožavateljima da ga preslušaju u cijelosti prije samog izlaska.

Za sada su komentari obožavatelja izuzetno pozitivni, što ukazuje na to i da će prodaja nakon izlaska biti zadovoljavajuća.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika