11.12.2009. / 10:52

Autor: Andrea Belin

Potvrđeno: Ronnie Wood i Ekaterina Ivanova više nisu u vezi

Da par uistinu više nije zajedno potvrdila jeovih dana glazbenikova bivša supruga Jo. Naravno, svi su odmah posumnjali da će se bivši supružnici pomiriti, međutim Jo je kazala kako takvo nešto ne dolazi u obzir

Ronnie Wood i Ekaterina Ivanova Ronnie Wood i Ekaterina Ivanova O prekidu šezdesetdvogodišnjeg gitarista Rolling Stonesa, Ronniea Wooda i njegove trideset i osam godina mlađe djevojke Ekaterine Ivanove šuškalo se već neko vrijeme, a da par više nije zajedno potvrdila je ovih dana i njegova bivša supruga Jo.

"Bila sam jako uznemirana kada sam čula što se dogodilo s Ronniejem pa sam ga odlučila nazvati. Rekao mi je da će sve biti u redu. Otkrio mi je i kako je zauvijek prekinuo s djevojkom i da je definitivno odlučio da joj se neče vratiti", kazala je Jo za Daily Mail.

Kako je bilo i za očekivati, svi su posumnjali da će se glazbenik vratiti svojoj bivšoj supruzi, međutim ona je kazala kako se odlično osjeća kao slobodna žena i da nikada nije toliko uživala u životu kao sada.

Podsjetimo, iako ih je losangeleski Visoki sud oslobodio bračne dužnosti prije mjesec dana, Ronnie i Jo rastali su se još prošle godine kada je on započeo vezu s Ekaterinom.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika