11.12.2009. / 15:03

Autor: Andrea Belin

Srpska Farma: Seks u štali uzburkao duhove

S obzirom da je Marko kameru prekrio jaknom, više od petnaest minuta nije mogla ništa snimiti. Doduše, u pozadini se čulo šuškanje koje je upućivalo na puno više od razmjenjivanja nježnosti

Sandra Obradović i Marko ĐurovskiSandra Obradović i Marko ĐurovskiNakon nekoliko tjedana koketiranja, stanari srpske Farme, Sandra Obradović i Marko Đurovski, očigledno su otišli "do kraja".

S obzirom da su izabrani za ovotjedne sluge, oboje borave u štali pa su se na tom mjestu navodno i seksualno zadovoljili. Situacija se počela komplicirati kada su legli u krevet.

Odmah su počeli razgovarati o njihovoj vezi, a nastavili su s provokacijama na račun seksualnog odnosa koji bi se trebao dogoditi.

Nakon toga, Marko je krenuo s masiranjem što Sandri nije previše smetalo. Istina, iz početka se malo dvoumila bili prihvatila ovaj izazov, a samo nekoliko minuta kasnije, unatoč jakoj hladnoći, je ostala u samo u majici.

Međutim, gledateljima, koji s nestrpljenjem iščekuju da se takav čin pojavi na tv ekranima, Marko i Sandra nisu priuštili taj užitak.

Naime, prije nego je krenuo u konkretnu akciju, Marko je kameru, doduše protivno pravilima, prekrio jaknom. Više od petnaest minuta kamera nije mogla ništa snimiti, a u pozadini se čulo šuškanje koje je upućivalo na više od razmjenjivanja nježnosti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika