11.12.2009. / 17:22

Autor: Andrea Belin

Morate znati: Koje su najerotičnije točke na muškom tijelu

Da biste bili sigurni da ćete kod partnera probuditi želju za seksom, za početak obratite pažnju na njegovo lice. Pokazalo se da su obrve, čelo i brada izuzetno osjetljivi na nježne ženske dodire

Uha su muškarcima jako osjetljivaUha su muškarcima jako osjetljivaNije istina da muškarci imaju samo jednu erogenu zonu. Kao i kod pripadnica nježnijeg spola, kritične točke raspoređene su po cijelom tijelu.

Doduše, kakvi dodiri i na kojem mjestu pobuđuju želju za seksom kod vašeg partnera, morati ćete otkriti sami jer isto pravilo ne vrijedi za sve muškarce! Mi ćemo vam samo otkriti koje dijelove tijela ipak ne smijete zaobići kod većine pripadnika nježnijeg spola!

Lice

Najveća koncentracija živčanih završetaka kod muškaraca je na glavi i upravo zbog toga ženski dodiri na ovom dijelu tijela, pripadnicima jačeg spola posebno odgovaraju. Najviše će se uzbuditi ako obratite pažnju na njegovo čelo, obrve ili bradu.

Kako bi bili sigurni da ćete se vrlo brzo uputiti u spavaću sobu, počnite ga dodirivati vršcima prstiju, a nećete pogriješiti ni ako ga na tim dijelovima počnete ljubiti. Doduše, i vrat je muškarcima jako osjetljiv, međutim nemojte pretjerivati jer ugriz na vratu muškaraca starije životne dobi nije osobito privlačan. Uši su savršene za nježno grickanje i ljubljenje, a ni pokoja zločesta riječ neće biti na odmet.

Seksi masaža

Ukoliko vaš partner nije tip osobe koju će uzbuditi detaljno istraživanje njegova lica, pokušajte rasplamsati strasti nekom seksi masažom. Za početak mu lagano prođite po kosi jer zaista su rijetki frajeri kojima masaža tjemena ne odgovara.

Valja napomenuti da u takvu masažu morate ukomponirati još nekakve akrobacije kako vaša bolja polovica ne bi pomišljala na počinak. Ne uspijete li ga uzbuditi na ovaj način, ne preostaje vam ništa drugo nego da se prebacite na najkritičniju točku.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 12.12.09. 20:59

penis i točka


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika