14.12.2009. / 12:00

Autor: Totalsport

Mourinho fizički nasrnuo na novinara

Talijanski tisak prepun je napisa o reakciji iznerviranog trenera Intera Josea Mourinha nakon podjele bodova njegove momčadi i Atalante (1-1) u Bergamu u utakmici 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva

Jose MourinhoJose MourinhoTalijanski tisak prepun je napisa o reakciji iznerviranog trenera Intera Josea Mourinha nakon podjele bodova njegove momčadi i Atalante (1-1) u Bergamu u utakmici 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Mourinho nije želio odgovarati na upite sedme sile, pa je iznervirano uvrijedio, a potom i fizički odgurnuo jednog od novinara, čime je samo produbio jaz i netrpeljivost koji vladaju između dvije strane.

Podsjetimo, Portugalac je već i prije znao reći "ne" na medijske upite o razgovorima, a isto je ponovio i u ovoj utakmici koju je gledao s tribina zbog kazne zarađene u susretu s Juventusom. Ime novinara s kojim se Mourinho sukobio je Andrea Ramazzotti. Dotični piše za Il Corriere dello Sport.

- Ne smiješ stajati ovdje, tvoje je mjesto u konferencijskoj sali - riječi su, uz neke uvredljivog sadržaja, koje je Mourinho uputio novinaru pritom ga grubo odgurujući.

Vezane vijesti

Palacio iz Genoe u Inter

Palacio iz Genoe u Inter

Prema riječima predsjednika Genoe Enrica Preziosija, argentinski nogometaš Rodrigo Palacio od sljedeće će sezone braniti boje milanskog Intera. Dugo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika