14.12.2009. / 17:20

Autor: Hina

Kajin: Očekujem potporu antifašista, jer bez mene ne bi ostalo ni 'a' od antifašizma

"Dok su drugi predsjednički kandidati šutjeli te nisu vodili brigu o manjinama, ja sam o njima i njihovim problemima progovarao i s njima se otvoreno od 90-te solidarizirao", istaknuo je Kajin

IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli izrazio zadovoljstvo potporom koju je pulska Gradska organizacija SDA dala njegovoj kandidaturi.

S tim u vezi, istaknuo je kako očekuje potporu i ostalih manjinskih zajednica koje djeluju u Istri te diljem Hrvatske.

"Dok su drugi predsjednički kandidati šutjeli te nisu vodili brigu o manjinama, ja sam o njima i njihovim problemima progovarao i s njima se otvoreno od 90-te solidarizirao", istaknuo je Kajin, dodajući kako se u Istri suživot drugačije nije mogao održati i da se tolerancija na tom području drugačije nije mogla sačuvati.

Ustvrdio je kako očekuje potporu antifašističkih boraca jer "da on nije progovorio o antifašističkim vrijednostima, u Hrvatskoj ne bi ostalo ni malo 'a' od antifašizma".

Biti će iznenađenja na izborima

Kajin je istaknuo kako vjeruje da će se mnogi 27. prosinca iznenaditi izbornim rezultatima i da će se "ponoviti ono što se se dogodilo s izborom predsjednika Mesića 2005. godine".

"Uvjeravam vas da će ovi izbori za mnoge biti ugodno iznenađenje te stoga držim kako niti jedan glas nije bačen glas", zaključio je Damir Kajin, ističući da su u posljednje vrijeme u Hrvatskoj problem komercijalne televizije s nacionalnom koncesijom koje, kako je rekao, "jednostavno ne možete probiti bez novca".

Predstavnici pulskoga SDA vjeruju da će Damir Kajin proći u drugi krug predsjedničkih izbora.

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 14.12.09. 18:36

Ovaj boljsevik je potpuni odiot kad misli da moze biti predsjednik RH. Izdajnik mesic je jednom preveraio narod, slicni idioti nemaju vise sanse.


registracija
13/10/09

branimir, 14.12.09. 18:37

Zaista se valja upitati:
ŠTO BI BILO KAD KAINA NE BI BILO?


registracija
13/10/09

branimir, 14.12.09. 18:39

E moj sinko vinko 12!
S obzirom na izbor kandidata koji nam se nude, sve je moguće, nažalost.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 14.12.09. 18:43

Između tolikih lopina i javnih mafijaša, preduuuuuuuuuuuugačak je put g.Kajine od Vaših riječi do djela koje nećemo vidjeti ni poslije drugog kruga.mene bi samo iznenadilo da prestanete pričati o onome što svjesno znate da nemate petlje učiniti,jer zaleđa nemate nikakvog.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika