14.12.2009. / 17:31

Autor: Andrea Belin

4 seksualne poze koje tope masne naslage i učvršćuju mišiće

Misionarski položaj je odličan za oblikovanje stražnjice dok je stojeći položaj idealan za mišiće nogu. Ukoliko se ipak želite riješiti masnih naslaga na području bedara, savjetujemo da jedno drugome sjedne u krilo...

Pronađite idealnu pozuPronađite idealnu pozuMijenjanje seksualnih poza odličan je način da svoj seksualni život učinite zanimljivijim, međutim ovo je ujedno i idealna prilika da se zauvijek riješite masnih naslaga.

Stručnjaci, osobni treneri i seksolozi također dijele mišljenje da je seks odličan način tjelovježbe. Pretpostavljamo da vam ne treba više razloga da se s partnerom uputite u spavaću sobu?

1. Misionarski položaj

Ova poza je odlična za oblikovanje tijela muškaraca, međutim ženama je u misionarskom položaju također zagarantirana čvrsta stražnjica.

S obzirom da se oslanjaju na ruke, pripadnici jačeg spola mogu učvrstiti mišiće na tom dijelu tijela. Nakon nekoliko seksualnih odnosa u krevetu na ovaj način, svaka žena će osjetiti promjene na bedrima i bokovima.

2. Žena vodi igru

Čvrsti trbuh i stražnjica zagarantirani su svakoj pripadnici ljepšeg spola kada sjedne na svog muškarca i tijekom seksa vodi glavnu riječ. Ako ćete povećati aktivnost, prije ćete smršaviti, a naročito mišiće trbuha, ali i bokove. Ako žena malo jače podigne stražnjicu, muškarac će ojačati bedra i stražnjicu.

3. Stojeći položaj

Bez obzira koji će partner biti odostraga, u stojećem ćete položaju oboje učvrstiti mišiće nogu. Nakon određenog vremena svaka žena će primijetiti da joj opterećenje na nogama puno veće nego što je to u popularnom "doggie style-u". Osim nogu, ova poza je odlična vježba za leđa, osobito pripadnicama nježnijeg spola.

4. Sjedeći položaj

Ovaj položaj nije osobito naporan, međutim puno je učinkovitiji od, primjerice misionarskog položaja. U sjedećoj pozi najveće je optrećenje na leđima i to kod pripadnika oba spola.

S obzirom da je žena ta koja se diže i spušta oslanjajući se na noge, uopće ne sumnjamo da nakon određenog vremena neće osjetiti promjene na bedrima. Ukoliko se prema natrag osloni na ruke, jačanje bicepsa je zagarantirano. Ako partner odluči preuzeti inicijativu, najviše će ojačati mišiće ruku.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika