14.12.2009. / 18:15

Autor: Totalsport

Ivan Klasnić: U govnima smo jer nemamo sreće

Ivan Klasnić, 29-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac i najnovija uzdanica Premierligaša Boltona, govorio je za The Sun o aktualnom stanju

Ivan KlasnićIvan KlasnićIvan Klasnić, 29-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac i najnovija uzdanica Premierligaša Boltona, govorio je za The Sun o aktualnom stanju.

Klasnić je trenutačno jedan od hit nogometaša u Premiershipu, pogotovo nakon što je zabio dva pogotka u utakmici protiv Manchester Cityja, koja je završila bez pobjednika 3-3. Time je Klasnić došao do brojke od četiri pogotka u engleskom prvenstvu.

- Sviđa mi se tip lige i došao sam ovdje dati sve najbolje od sebe. Nakon mojih zdravstvenih problema nitko nije očekivao da ovo mogu, a ja samo želim da me se tretira kao i svakog drugog, zdravog nogometaša - rekao je Klasnić dok autor podsjeća na dvije transplatacije bubrega koje je Klasnić imao tijekom 2007. godine.

Hrvatski nogometaš se potom osvrnuo na posljednju utakmicu (Manchester City 3-3), ali i onu koja slijedi u utorak (domaći ogled protiv West Hama).

- Naravno da je lijepo postići dva pogotka, ali daleko je bitnije da moj klub osvaja tri boda. Stoga nisam bio zadovoljan nakon ove subote. Mi moramo pobjeći s dna ljestvice, s 19. mjesta, jer sam uvjeren da ne zaslužujemo tamo biti, a takvo što će reći svi koji su gledali naše utakmice protiv Wolverhamptona i Manchester Cityja.

Dodao je na kraju:

- I nesreća je zaslužna što smo u malim gov... trenutačno. Zato obavezno moramo pobijediti West Ham sutra (u utorak).

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika