14.12.2009. / 18:45

Autor: Totalsport

LeBron James šetao i driblao, bez sviranih koraka

U nedjelju navečer je Cleveland lako došao do pobjede kod Oklahoma Cityja (102-89) uz sjajnu igru svog najboljeg igrača LeBrona Jamesa

LeBron JamesLeBron JamesU nedjelju navečer je Cleveland lako došao do pobjede kod Oklahoma Cityja (102-89) uz sjajnu igru svog najboljeg igrača LeBrona Jamesa.

Ubacio je James čak 44 poena, što mu je rekord sezone, a svemu je pridodao i sedam skokova, odnosno šest asistencija. No, posebno će zanimljivom ostati jedna situacija iz prve četvrtine.

Pravila NBA lige i FIBA-e se donekle razmimoilaze, a i Jamesov slučaj je potvrdio takvo što. U NBA ligi je sve prilično fleksibilnije, pa tako u tom trenutku Jamesu nisu svirani koraci, makar je možda prošetao (lagano protrčao) i deset metara bez da je udario loptu od parket.

James je ukrao loptu, te napravio sedam-osam koraka noseći loptu ili je, ona, pak bila u zraku. Uskoro se našao na suprotnoj strani gdje je položio loptu od table u koš.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika