16.12.2009. / 13:55

Autor: Totalsport

Video: Lehmann suspendiran na tri utakmice

Trima utakmicama neigranja kažnjen je vratar Stuttgarta Jens Lehmann zbog gaženja na nogu i odgurivanja suparničkog igrača, potvrdila je Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB)

Jens LehmannJens LehmannTrima utakmicama neigranja kažnjen je vratar Stuttgarta Jens Lehmann zbog gaženja na nogu i odgurivanja suparničkog igrača, potvrdila je Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB).

Četrdesetogodišnji Lehmann je, podsjetimo, u nedjelju na gostovanju kod Mainza isključen u 87. minuti nakon odgurivanja suparničkog napadača Aristidea Bancea, koji se potom "oskarovski" srušio na tlo i počeo previjati od bolova. Mainz je poslije izjednačio iz penala na 1-1, a tim je rezultatom i zaključena utakmica 16. kola Bundeslige.

Lehmannu je ovo drugi incident u kratkom periodu, budući je nedavno najavio da nema namjeru platiti 40.000 eura kazne koju mu je klub odrezao zbog javnog kritiziranja bivšeg trenera Markusa Babbela.

Iz kluba su rekli da se Lehmann ispričao suigračima zbog svog posljednjeg poteza koji ga je koštao i istegnuća ligamenta u koljenu.

Vezane vijesti

Stuttgart četiri tjedna bez Boulahrouza

Stuttgart četiri tjedna bez Boulahrouza

Njemački Bundesligaš Stuttgart ostao je na četiri tjedna bez stupa obrane, nizozemskog reprezentativca Khalida Boulahrouza. Tridesetogodišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika