16.12.2009. / 17:45

Autor: Totalsport

Gascoigne uhićen zbog pijanstva

Bivši engleski nogometaš i reprezentativac Paul Gascoigne uhićen je u srijedu rano ujutro u Newcastleu zbog pijanstva i ''nesređenog stanja''

Paul GascoignePaul GascoigneBivši engleski nogometaš i reprezentativac Paul Gascoigne uhićen je u srijedu rano ujutro u Newcastleu zbog pijanstva i ''nesređenog stanja''.

Policija je priopćila da je sprovela u pritvor 42-godišnjeg Gaiscognea, koji je opet podlegao utjecaju alokohola, s kojim vodi životnu bitku već duže vrijeme, kao i s depresijom.

Gascoigne je u posljednje vrijeme tvrdio da je uspio svoj život dovesti u normalu, da nije okusio alkohol četiri mjeseca, te da pohađa program od 12 koraka ka odvikanju od alkohola. Velike zasluge za to pripisao je svom bivšem suigraču, 48-godišnjem Peteru Beardsleyju, koji danas radi kao trener u Newcastleowoj akademiji mladih nogometaša.

- Peter me pozvao da i ja sudjelujem u svakodnevnim treninzima, te je mom životu dao smisao. Također, pomogao mi je da svoj hladnjak napunim sa mlijekom i mješovitom robom, umjesto s alkoholom - govorio je Gascoigne.

Nažalost, u srijedu je opet pronađen u pijanom stanju. Morat će zbog svog izgreda platiti kaznu od 80 funti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika