17.12.2009. / 14:00

Autor: Totalsport

Megson još dvoji kupiti Ivana Klasnića ili ne

Tri gola u posljednja dva kola Premier lige očito nisu bila dovoljna Ivanu Klasniću da se Bolton definitivno odluči na otkup njegova ugovora od francuskog Nantesa

Tri gola u posljednja dva kola Premier lige očito nisu bila dovoljna Ivanu Klasniću da se Bolton definitivno odluči na otkup njegova ugovora od francuskog Nantesa.

Menadžer engleskog kluba Gary Megson priznao je da još uvijek nije odlučio hoće li na kraju sezone platiti Nantesu 1.4 milijuna funti i tako hrvatskog nogometaša trajno preseliti u Bolton u kojem je zasad samo na posudbi.

Daily Mirror piše kako bi Klasnićeve igre i njegovih pet golova u Premier ligi ove sezone mogli privući i druge potencijalne kupce ukoliko Bolton bude čekao. Megsona, koji je za Klasnićevu jednogodišnju posudbu platio 200.000 funti, to ne brine previše. Štoviše, ponovio je kako i nije previše impresioniran ukupnim doprinosom hrvatskog napadača.

- Ivan samo postiže golove. Njegov doprinos katkad nije ono čemu sam se nadao, misli su mu usmjerene samo pogotke. Protiv West Hama u utorak sam ga mogao i ranije izvaditi iz igre, ali nisam siguran da bi se neki drugi igrač našao na pravoj poziciji za postizanje drugog gola.

- Budućnost? Ivan zasad nije spomenuo ništa, nismo ni mi. O puno stvari treba raspraviti prije nego što dođemo do te teme. Klasnić ovdje ostaje cijelu sezonu, a što će biti nakon toga, vidjet ćemo - zaključio je Megson za Daily Mirror.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika