18.12.2009. / 10:09

Autor: Andrea Belin

Vanna: Žao mi je djevojke koju sam ozlijedila i spremna sam na posljedice

Pjevačica je kazala kako joj se u petnaest godina prvi put tako nešto dogodilo, a još je teže što se sudarila u ulici ukojoj je rođena, međutim spremna je na posljedice

Ivana Vrdoljak na mjestu nesrećeIvana Vrdoljak na mjestu nesrećeDa je pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, doživjela prometnu nesreću prije desetak dana, nije nikakva tajna, a s obzirom da je bilo i ozlijeđenih, pjevačica je ne može sakriti razočaranje.

Doduše, kako je sama kazala za "Slobodnu Dalmaciju", žao joj je djevojke koju je ozlijedila, međutim s njom se redovito čuje i snositi će sve posljedice u prometnom smislu.

Dodala je kako joj se u petnaest godina prvi put tako nešto dogodilo, a još je teže što se sudarila u ulici u kojoj je rođena u Virovitici.

No, osim o prometnoj, kazala je Vanna ponešto i o novom albumu "Sjaj" koji bi se trebao pojaviti na tržištu već u proljeće. Za nju je ovaj glazbeni uaradak osobito poseban jer se nakon dvadeset godina odvažila otpjevati dvije vlastite, autorske pjesme.

Na kraju je otkrila kako se priprema za božićni koncert u Bjelovaru, a za Novu godinu nije ništa planirala.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika