18.12.2009. / 11:59

Autor: Totalsport

Ivica Olić: Šteta je što završava prvi dio sezone

Tiražni njemački dnevnik Bild napadački tandem minhenskog Bayerna, kojeg čine Ivica Olić i Mario Gomez, proglasio je trenutačno najboljim u Bundesligi

Ivica OlićIvica OlićTiražni njemački dnevnik Bild napadački tandem minhenskog Bayerna, kojeg čine Ivica Olić i Mario Gomez, proglasio je trenutačno najboljim u Bundesligi.

Ovaj je dvojac postigao deset pogodaka za bavarsku momčad u posljednjih šest njenih nastupa čime su nanovo dokazali da dobro surađuju u vršku napada sastava kojeg s klupe vodi nizozemski strateg Louis van Gaal. Nakon što je Gomez na press-konferenciji kazao kako uživa u Bayernovoj igri i s Olićem u napadu, hrvatski nogometni reprezentativac na jednak je način progovorio i o nadopunjavanju s Gomezom:

- Paše mi igrati s Gomezom. On može pobjednički izaći iz duela u suparničkom šesnaestercu, pokazuje zbog čega ga je Bayern tako skupo platio. Ja sam radije na lijevoj ili desnoj strani i uživam u igri s njim.

Gomeza, u prošloj sezoni njemačke nogometne Bundeslige trećeg najboljeg strijelca (igrao za Stuttgart, postigao 24 gola u 32 prvenstvene utakmice), Bayern je doveo za 30 milijuna eura. Olić je, pak, stigao besplatno iz HSV-a. I dok Gomez stišava euforiju oko dvojca kojeg njemački mediji nazivaju GOLIC, Olić s pomiješanim osjećajima dočekuje nadolazeći prvenstveni susret.

Utakmicu protiv Herthe Bayern igra u subotu u sklopu 17. bundesligaškog kola.

- Moja je supruga Berlinčanka, a moja su djeca ondje rođena. Poznajem u Berlinu mnogo ljudi i nadam se da će Hertha ostati u ligi. No, u ovome trenutku oni nisu na našoj razini i mi moramo pobijediti u toj utakmici - veli Olić, peterostruki strijelac (iz dvanaest utakmica) trećeplasirane momčadi lige pred susret s posljednjeplasiranom momčadi njemačkog prvenstva.

- U dobroj smo formi i bilo bi dobro da možemo nastaviti igrati - zaključio je hrvatski napadač pred posljednju utakmicu prvog dijela sezone.

U nastavku sezone svoju prvu utakmicu, 15. siječnja 2010., Bayern će igrati protiv Hoffenheima.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika