19.12.2009. / 17:25

Autor: Totalsport

Šuker i Vladimir Gudelj s veteranima u Ferrolu

U nedjelju će se u Ferrolu, gradiću u španjolskoj pokrajini Galiciji, održati nogometni trokut-turnir veterana na kojem će sudjelovati Real Madrid, Deportivo La Coruña i Celta iz Viga

Davor ŠukerDavor ŠukerU nedjelju će se u Ferrolu, gradiću u španjolskoj pokrajini Galiciji, održati nogometni trokut-turnir veterana na kojem će sudjelovati Real Madrid, Deportivo La Coruña i Celta iz Viga.

Na turniru će sudjelovati mnoge bivše zvijezde triju klubova. Real će tako predvoditi Davor Šuker, Predrag Mijatović, Aitor Karanka, Fernando Buyo i Manolo Sanchis. Deportivo će predvoditi njegov nekadašnji kamerunski golman Jacques Songo, a Celtu iz Viga nekadašanji napadač mostarskog Veleža Vladimir Gudelj, koji je svojim golovima ostavio neizbrisiv trag u današanjem drugoligašu sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća.

Šuker će Real predvoditi protiv Celte u 12.40 minuta po lokalnom vremenu, dok će protiv Deportiva Madriđani zaigrati u 13.20.

Sastav iz La Coruñe u Galiciji nije izgubio od Reala od 1991. godine, vremena kada su Sanchis i Buyo branili boje "kraljevskog kluba". Šuker i Mijatović na pobjedu kod Deportiva još uvijek čekaju.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika