20.12.2009. / 22:51

Autor: Totalsport

Hrvatski vaterpolski kup: Jugu trofej nakon produžetaka

Vaterpolisti Juga po deseti su put pobjednici Hrvatskoga vaterpolskog kupa nakon što su u finalu u Zadru pobijedili Mladost 12-11 nakon produžetaka

Jug svladao MladostJug svladao MladostVaterpolisti Juga po deseti su put pobjednici Hrvatskoga vaterpolskog kupa nakon što su u finalu u Zadru pobijedili Mladost 12-11 nakon produžetaka.

Pobjedu je Dubrovčanima donio Sandro Sukno izravnim pogotkom nakon prekida igre šest sekundi prije isteka drugog produžetka.

Zagrepčani su nakon polovice utakmice vodili 7-6, imali su 10-8 prednost četiri minute prije kraja četvrte četvrtine, kao i 11-10 prednost u produžecima.

Dubrovčani su do četvrtoga uzastopnog naslova u kupu stigli unatoč činjenici da su završnicu osnovnog dijela dvoboja i produžetke odigrali bez isključenog trenera Elvisa Fatovića.

Dubrovčane su sa po tri pogotka predvodili Bušlje i Bošković Po tri su gola u redovima momčadi Emila Nikolića zabili Karač, Muslim i Hinić.

Hrvatski vaterpolski kup, finale:

Jug - Mladost 12-11

Vezane vijesti

Vaterpolska Liga prvaka: Jug pokvario učinak hrvatskih klubova

Vaterpolska Liga prvaka: Jug pokvario učinak hrvatskih klubova

Katastrofalnim porazom u Budimpešti vaterpolisti Juga nisu se uspjeli pridružiti Mladosti i Primorju na Final Fouru Lige prvaka. Iako su na susret… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika