22.12.2009. / 15:06

Autor: Andrea Belin

Opet na sudu: Protiv Toma Cruisea podignuta tužba za špijuniranje

Urednik jednog američkog magazina, Michael Davis Sapir tvrdi da ga je suprug Katie Holmes svojedobno špijunirao i zbog toga od njega traži pet milijuna dolara

Tom CruiseTom CruiseHollywoodski glumac, Tom Cruise opet se sukobio s urednikom jednog američkog magazina, Michaelom Davisom Sapirom.

Naime, Sapir je optužio Cruisea da se svojedobno bavio špijuniranjem.

On tvrdi da je suprug Katie Holmes za prisluškivanje angažirao poznatog tajnog detektiva Anthonyja Pelicana. U cijelu priču upleten je i Cruiseov odvjetnik Bert Fields, međutim on je kazao da su ovakve optužbe obične gluposti.

Inače, Sapir i Cruise se prepucavaju već godinama, odnosno od 2001. godine kada su završili na sudu jer je urednik magazina tvrdio da posjeduje dokaze o Tomovoj homoseksualnosti. Parnica je na kraju završena nagodbom.

Nakon osam godina, suparnici su se našli u identičnoj situaciji, međutim ovaj put je Sapir tak koji je podnio tužbu, a za nanošenje štete od glumca navodno potražuje pet milijuna dolara.

Vezane vijesti

To je u ljudskoj prirodi: Partneri u vezi vole špijunirati jedni druge

To je u ljudskoj prirodi: Partneri u vezi vole špijunirati jedni druge

Ljudi su po svojoj prirodi znatiželjna bića. Neki malo više, neki malo manje. No, ako je vjerovati anketi koju je provela stranica za online kupovinu… Više

Komentari

registracija
11/12/09

excalibur, 22.12.09. 15:57

Tak i ja........ se bum ih tužil.....se!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika