21.07.2011. / 13:51

Autor: Nacional.hr

To je u ljudskoj prirodi: Partneri u vezi vole špijunirati jedni druge

Kad se govori o špijuniranju, najčešće se podrazumijeva čitanje osobnih e-mail poruka ili pregledavanje SMS poruka i popisa poziva u mobilnom telefonu

Žene su nešto znatiželjnije od muškaracaŽene su nešto znatiželjnije od muškaracaLjudi su po svojoj prirodi znatiželjna bića. Neki malo više, neki malo manje. No, ako je vjerovati anketi koju je provela stranica za online kupovinu Retrevo, čak trećina ispitanika špijunirala je svog partnera ili partnericu.

Kad se govori o špijuniranju, najčešće se podrazumijeva čitanje osobnih e-mail poruka ili pregledavanje SMS poruka i popisa poziva u mobilnom telefonu.

Žene su nešto "gore" po tom pitanju od muškaraca. Naime 35 posto žena koje su u vezi, odnosno 41 posto onih koje su u mraku priznale su da su "provjeravale" svog partnera i što radi, dok je to činilo samo 30, odnosno 32 posto muškaraca.

Iako je Retrevo zaključio kako se njihovi kupci trebaju više bojati da će im privatnost narušiti njihovi partneri i bračni drugovi, nego velike korporacije, mnogi se ne bi s time složili. Oni smatraju kako je lakše prihvatiti ako te "špijunira" netko koga znaš, nego netko za koga nisi siguran da uopće postoji.

Vezane vijesti

Diplomati iz SAD-a špijunirali u Švicarskoj?

Diplomati iz SAD-a špijunirali u Švicarskoj?

Švicarski zastupnici pozivaju na izbacivanje američkih diplomata iz zemlje zbog sumnji kako su nezakonito nadgledali osobe u Švicarskoj, dok će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika