22.12.2009. / 16:59

Autor: Totalsport

Lippi: Ne vraćam se na klupu Juventusa

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi opovrgnuo je medijska nagađanja o mogućem povratku na klupu Juventusa nakon SP-a 2010

Marcello Lippi Marcello Lippi Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi opovrgnuo je medijska nagađanja o mogućem povratku na klupu Juventusa nakon SP-a 2010.

- Nakon Svjetskog prvenstva se neću vratiti u Juventus. Nisam ja lutak koji je uvijek na raspolaganju momčadi. Ferrara je odličan trener. Napravio je neke pogreške, ali to je zato što je mlad. Međutim, on je prava osoba za klub, ima potrebnu karizmu i jasne ideje - rekao je Lippi za Sky Sports 24.

Lippi je Juve već trenirao u dva navrata, od 1994. do 1999. i između 2001. i 2004. godine. U tom je periodu s torinskim klubom osvojio pet naslova talijanskog prvaka, kao i jedan talijanski Superkup i Ligu prvaka.

"Bianconeri" su trenutno u negativnom nizu rezultata i pet poraza u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima.

Na izvanrednom sastanku uprave direktora torinskog kluba, održanom u ponedjeljak, odlučeno je da će Ferrara zasad ostati trener. Kao potencijalni njegov nasljednik spominje se i aktualni ruski izbornik Guus Hiddink.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika