23.12.2009. / 10:58

Autor: Andrea Belin

Dolores opet kopira Vlatku: Upisala tečaj talijanskog jezika

Nakon što je posjetila frizerski salon u kojem njeguje kosu i bivša Radeljakova supruga, Lambaša pokušava naučiti jezik koji je svojedobno usavršavala i Pokos

Dolores Lambaša i Josip RadeljakDolores Lambaša i Josip RadeljakOtkako se vratila iz Rima, dvadesetosmogodišnja glumica ima pune ruke posla.

Osim što će gostovati u seriji "Najbolje godine", djevojka zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka, je upisala tečaj talijanskog jezika.

Zanimljivo je što je isti jezik svojedobno pokušavala naučiti i bivša Radeljakova supruga, Vlatka Pokos.

Inače, Dikan je razočaran što se njegova djevojka odlučila malo maknuti iz stana na Cvjetnom trgu. Da je njegovoj boljoj polovici mjesto u kuhinji potvrdio je u intervjuu za In Magazin kazavši kako mu Dolores užasno nedostaje i da ne bi želio da ona intenzivno počne raditi.

Podsjetimo, Dikan i Dolores su se prije nekoliko dana vratili iz Rima, a glumica ne može sakriti oduševljenje što je upoznala prijatelje svog dečka, a i njega je, kaže, upoznala u nekoj drugoj dimenziji.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika