23.12.2009. / 15:35

Autor: Totalsport

Ćorluka i suigrači posjetili bolesnu djecu

Tottenhamovi nogometaši i uoči ovogodišnjeg Božića nastavljaju s hvale vrijednim humanitarnim akcijama. Igrači, među ostalim, posjećuju djecu u bolnicama, a tako je bilo i u srijedu

Vedran Ćorluka u humanitarnoj akcijiVedran Ćorluka u humanitarnoj akcijiTottenhamovi nogometaši i uoči ovogodišnjeg Božića nastavljaju s hvale vrijednim humanitarnim akcijama. Igrači, među ostalim, posjećuju djecu u bolnicama, a tako je bilo i u srijedu.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je s još dvojicom suigrača, Tomom Huddlestoneom i Sebastienom Bassongom, te pomoćnim trenerom Cliveom Allenom, posjetio bolnicu Princess Alexandra u Harlowu.

Djeci su podijelili darove i autograme i fotografirali se s njima i tako im barem malo uljepšali bolesničke dane.

- Mnoga od ove djece će provesti i Božić u bolnici i zato im je posjet najdražih nogometaša stvarno uljepšao dan - rekla je ravnateljica dječjeg odjela Debbie Twist.

- Fantastično je što igrači Tottenhama imaju volje izdvojiti vremena iz svoje naporne rutine i doći u posjet. Nadam se da im je pogled na vesela dječja lica bio poseban kao što je djeci bio njihov dolazak - dodala je Twist.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika