23.12.2009. / 17:40

Autor: Totalsport

Službeno: Goran Pandev raskinuo ugovor s Lazijom

Makedonski nogometaš Goran Pandev (26) slobodan je u siječanjskom prijelaznom roku potražiti novi klub, a sada već bivši mu klub Lazio dužan je isplatiti mu odštetu u visini 160.000 eura, odlučeno je od strane Lega Calcija, tijela koje vodi natjecanje u Seriji A

Goran PandevGoran PandevMakedonski nogometaš Goran Pandev (26) slobodan je u siječanjskom prijelaznom roku potražiti novi klub, a sada već bivši mu klub Lazio dužan je isplatiti mu odštetu u visini 160.000 eura, odlučeno je od strane Lega Calcija, tijela koje vodi natjecanje u Seriji A.

- Naš zahtjev je prihvaćen i Pandev je uspješno raskinuo ugovor. Lazio je dužan platiti mu 160.000 eura kompenzacije, kao i sudske troškove. Primili smo fax od Lege i potvrđeno je da ovakva odluka odmah stupa na snagu. Pandev je sada slobodan pregovarati s bilo kojim klubom, te u svakom slučaju više nije vezan za Lazio - rekao je odvjetnik makedonskog napadača Mattias Grassani.

Pandev je u Lazio došao iz milanskog Intera 2004. godine, a upravo zbog želje talijanskih nogometnih prvaka da im se ponovno priključi, odlučio je početkom sezone odbiti produljenje suradnje koja mu istječe u lipnju sljedeće godine. Stoga ga je predsjednik Lazija Claudio Lotito odlučio kazniti, te je napadač makedonske reprezentacije odstranjen iz sastava rimskog kluba i ove sezone nije odigrao niti jednu službenu utakmicu na klupskoj razini.

Prema talijanskim medijima, osim Intera, interes za Pandevim su pokazali i Milan i Juventus.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika