24.12.2009. / 12:20

Autor: Hina

U Petrokemiji 2010. smatraju godinom izazova

Dobit je u 2010. planirana kao ciljana veličina na temelju projekcije tržišnih uvjeta te predvidivih količina prodaje po tržištima, kazao je Mesarić

Predsjednik Uprave Petrokemij Boris MesarićPredsjednik Uprave Petrokemij Boris MesarićNadzorni odbor Petrokemije na jučerašnjoj je sjednici prihvatio Plan poslovanja tvrtke za 2010., koja će biti godina izazova u poslovanju, priopćeno je iz kutinske tvornice.

"Nakon teške 2009. godine 2010. bit će za Petrokemiju godina izazova u poslovanju. Naša otvorenost prema svjetskom tržištu u pogledu nabave svih najvažnijih sirovina i plasmanu oko 67 posto prodaje u izvozu iziskivali su oprezno planiranje financijskog rezultata", istaknuo je predsjednik Uprave Boris Mesarić.

Planirani ukupni prihodi tvrtke za 2010. iznose 2,29 milijardi kuna, a planirana dobit 1,6 milijuna kuna.

Dobit je u 2010. planirana kao ciljana veličina na temelju projekcije tržišnih uvjeta te predvidivih količina prodaje po tržištima, kazao je Mesarić.

Petrokemija za sljedeću godinu planira razinu proizvodnje od 1,17 milijuna tona gnojiva.

Vezane vijesti

'U obranu javnog interesa zajedničkim snagama'

'U obranu javnog interesa zajedničkim snagama'

"Mi u Petrokemiji mrzimo svaki kapital, naročito onaj koji za rezultat ima jednostavnu stvar da je kapitalu bolje, a ljudima sve lošije", poručio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika