26.12.2009. / 15:35

Autor: Totalsport

Jurica Vranješ na meti Nürnberga

Novi trener Bundesligaša Nürnberga Dieter Hecking pokušat će uz pomoć sportskog direktora Martina Badera ojačati momčad u siječanjskome prijelaznom roku dvama pojačanjima

Jurica VranješJurica VranješNovi trener Bundesligaša Nürnberga Dieter Hecking pokušat će uz pomoć sportskog direktora Martina Badera ojačati momčad u siječanjskome prijelaznom roku dvama pojačanjima.

Oba nogometaša su vezni igrači, a onaj defenzivni jest 29-godišnji Hrvat Jurica Vranješ, Osječanin koji je u Werderu izgubio minutažu i povjerenje trenera Thomasa Schaafa.

S obzirom na recesiju koja vlada i u nogometnim krugovima, u bavarskom klubu vjeruju da bi Vranješa mogli dobiti čak i besplatno, piše nirnberški Abendzeitung. Navodno bi ga u bremenskom klubu pustili samo da oslobode budžet njegova ugovora, koji važi do ljeta 2011. godine.

Vranješu bi bavarski klub, koji nakon jesenskog dijela prvenstva drži pretposljednje, 17. mjesto ljestvice, bio četvrti u bundesligaškoj karijeri. Ranije je bivši hrvatski reprezentativac igrao za Bayer Leverkusen i Stuttgart.

Drugo ime u notesu trenera i sportskog direktora jest ofenzivni veznjak Michael Görlitz, danas 22-godišnje dijete kluba, koji je nakon nastupanja za mlade momčadi Nürnberga pa minhenskog Bayerna završio u švedskom Halmstadu. Tamo je protekle sezone zaradio naslov najboljeg igrača lige, iako je njegova momčad zauzela tek 13. mjesto na kraju prvenstva. Od ukupno 29 golova koje je Halmstad postigao u 30 odigranih kola, Görlitz je kumovao kod njih 16 (tri gola, 13 asistencija).

Vezane vijesti

Wesley pet godina u Palmeirasu

Wesley pet godina u Palmeirasu

U utorak je 24-godišnji brazilski vezni nogometaš Wesley potpisao petogodišnji ugovor sa slavnim brazilskim klubom Palmeirasom. Klub je predstavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika