30.12.2009. / 12:24

Autor: Totalsport

Cristiano Ronaldo: Želim postati najbolji nogometaš svih vremena!

U novogodišnjem je intervjuu za tiskano izdanje Marce nogometaš Reala Cristiano Ronaldo progovorio o vlastitim ambicijama, ozljedi, kao i o nenogometnim temama

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoU novogodišnjem je intervjuu za tiskano izdanje Marce nogometaš Reala Cristiano Ronaldo progovorio o vlastitim ambicijama, ozljedi, kao i o nenogometnim temama.

- Želim vratiti u vlasništvo Zlatnu loptu, bilo 2010. ili 2011. godine - izjavio je 24-godišnji portugalski napadač Madriđana otkrivši jedan još zahtjevniji zadatak koji je stavio pred sebe:

- Želim postati najbolji nogometaš svijeta svih vremena!

Stanje njegova gležnja, koji ga je prošle polusezone koštao dva mjeseca neigranja, zadovoljavajuće je, rekao je Portugalac:

- Gležanj je sad u redu. Da nije, Realovi bi doktori već reagirali. Siguran sam da neću morati na operaciju.

Madrid i njegov senzacionalni noćni život, tvrdi, još nije upoznao. Ne zna niti za tapase, zalogajčiće tipične za španjolsku gastronomsku kulturu.

- Ne sviđaju mi se borbe s bikovima. Od Španjolki mi se sviđa Penelope Cruz. Mislim da je najatraktivnija španjolska glumica - zaključio je Ronaldo.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika