30.12.2009. / 15:05

Autor: Andrea Belin

Uvjerite se: 4 seksualne tehnike koje jamče vrhunski orgazam

Ukoliko još uvijek niste pronašli način kako kod partnera probuditi seksualnu želju, pokušajte s najjednostavnim tehnikama koje ni jednog pripadnika jačeg spola ne ostavljaju ravnodušnjim. Da su zastarjele metode seksualnog zadovoljstva najučinkovitije, potvrdila su i mnoga istraživanja

Sa striptizom ne možete pogriješitiSa striptizom ne možete pogriješitiDa muškarci ne mogu odoljeti djevojkama koje u krevetu preuzimaju inicijativu nije nikakva tajna. Na taj način im partnerica daje do znanja da joj seksualne tehnike nisu strani pojam što muškarce dodatno uzbuđuje.

Ukoliko se i vi već duže vrijeme želite dobro zabaviti i svojoj boljoj polovici priuštiti vrhunski orgazam, poslušajte naše savjete za koje jamčimo da će partnera ostaviti bez daha!

Dopustite mu da vas gleda

Muškarci su vizulani tipovi i sam pogled na golo žensko tijelo pripadnike jačeg spola, ostavlja bez daha. Na početku seksualnog čina, izvedite striptiz jer to je jedan od najjednostavnijih načina da u njemu probudite seksualnu želju.

Ne bi bilo loše da se i tijekom seksa dodirujete jer nježni pokreti prstima po najkritičnijim točkama na vašem tijelu, dodatno će rasplamsati strasti. U trenutku kada doživljavate orgazam, također mu dopustite da vas gleda jer niste ni svjesni koliko taj čaroban trenutak uzbuđuje gotovo svakog muškarca.

Detaljno proučite njegovo tijelo

U većini slučajeva su muškarci ti koji započinju akciju u spavaćoj sobi, međutim ukoliko je kod vas situacija nešto drugačija, ne vidimo ništa loše u tome da se vi prvi prihvatite posla. Dakle, krenite s nježnim poljupcima i lagano se spuštajte prema dolje. Najkritičnijm točkama posvetite više pažnje, a u nekim trenucima uključite jezik.

Dominantna poza

Ukoliko niste obožavateljica dugotrajnih predigri, odmah zauzmite poziciju koja vas oboje jednako uzbuđuje. Pri tome obratite pažnju da je riječ o pozi u kojoj vi vodite glavnu riječ, a vašem partneru to, sigurni smo, neće smetati. Istovremeno stimulirajte svoje i njegove kritične točke i kroz nekoliko trenutaka oboje ćete osjetiti onaj čaroban trenutak.

Doggie style

Da je ova poza omiljena većini pripadnika jačeg spola potvrdila su i mnoga istraživanja. Stoga, želite li probuditi seksualnu želju kod svoje bolje polovice, lezite na trbuh i lagano podignite stražnjicu kako bi olakšali partneru da što lakše dopre do vas.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
26/7/09

odredjen, 02.01.10. 00:04

za koga je ovo pisano?

A ovo je legendarno: "lagano podignite stražnjicu kako bi olakšali partneru da što lakše dopre do vas". Kao, to rijetko tko zna, pa novinarka otkriva sto je ona nedavno otkrila i na sto je jako ponosna?!

A tamo ste pljuvali po onom gay prirucniku, nema dugo. Mozda da ga ponovo procitate svi u redakciji, prije nego pustite van ovakav tekst?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika