31.12.2009. / 11:20

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

HDZ-ovo treniranje strogoće: Nakon Zadra, makarski odbor se 'odrekao' Bandića

Iako je HDZ-ov odbor u ovom gradu priopćio kako poziva glasače da u drugom krugu predsjedničkih izbora podupru neovisnog kandidata Milana Bandića, to se danas promijenilo

Gradski odbor HDZ-a Makarske donio je na jučerašnjoj sjednici jednoglasnu odluku da se u drugom krugu predsjedničkih izbora, sukladno odluci predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor i Predsjedništva stranke, neće podržati ni jedan od dvojice kandidata, priopćila je danas glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak.

Dakle, dodaje se u priopćenju iz središnjice HDZ-a, Gradski odbor HDZ-a Makarske ispoštovat će odluku najviših stranačkih tijela kao i odluku Županijskog odbora HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije.

Podsjetimo, zadarski ogranak HDZ-a pokorio se volji zagrebačke središnjice o tome da nikome ne daju podršku u drugom krugu, pa se zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić morao naknadno pravdati da je njegovo simpatiziranje Bandića bilo 'osobno', a ne u ime stranke.Tako je bilo i u Makarskoj. Naime, iako je HDZ-ov odbor u ovom gradu priopćio kako poziva glasače da u drugom krugu predsjedničkih izbora podupru neovisnog kandidata Milana Bandića, to se danas promijenilo.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika