31.12.2009. / 15:05

Autor: Totalsport

Ivanović: Želim opet na vrh svjetskog tenisa

Srpska tenisačica Ana Ivanović jedna je od onih osoba kojoj će čestitari za Novu godinu s punim pravom moći poželjeti više poslovnih uspjeha nego u godini na izmaku

Ana IvanovićAna IvanovićSrpska tenisačica Ana Ivanović jedna je od onih osoba kojoj će čestitari za Novu godinu s punim pravom moći poželjeti više poslovnih uspjeha nego u godini na izmaku.

Ivanović je 2008. godine osvojila Roland Garros i stigla na prvo mjesto svjetske WTA ljestvice, ali je minule sezone igrala daleko ispod očekivanja i mogućnosti, pa godinu okončava tek na 21. mjestu rang ljestvice.

U intervjuu za Novosti, Ana Ivanović podvlači da joj je cilj povratak u sam vrh svjetskog tenisa.

- Moj san je osvojiti što više Grand Slam turnira. Želim imati pokale s najvećih natjecanja prije kraja karijere. Međutim, viša razmišljam o toma kako se vratiti u nekadašnju formu, nego što sam opterećena ciljevima u vezi s plasmanom ili eventualnim osvajanjem turnira. S boljom igrom, automatski će doći i bolji rezultati. Cilj je sljedeće godine izboriti plasman na Masters osam najboljih igračica svijeta u Dohi. To ne znači da mi je jedini cilj biti među 8 najboljih na svijetu. Želja je kraj 2010. godine dočekati na najvišoj mogućoj poziciji – rekla je, između ostalog, Ana Ivanović, koja će novu sezonu započeti nastupom na WTA turniru u Brisbaneu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika