15.01.2010. / 12:50

Autor: Andrea Belin

Nives Celzijus: Seks s Dinom mi je postao dosadan

Supruga nogometaša je na promociji proširenog izdanja "Gole istine" priznala je da su joj se seksualni apetiti smanjili, a i seks sa suprugom nije joj toliko zanimljiv kao prije

Nives CelzijusNives CelzijusBivša Playboyeva zečica, Nives Celzijus, predstavila je sinoć prošireno izdanje "Gole istine", a na promociji knjige otkrila je neke detalje iz privatnog života.

Za 24 sata starleta je, između ostalog priznala da su joj se seksualni apetiti smanjili, a i seks sa suprugom Dinom Drpićem joj je postao dosadan.

Doduše, kao i u svakom braku, u njihovom je također došlo do zasićenja. Ona je često okupirana djetetom i ulogom majke tako da joj seks u večernjim satima nije ni na kraj pameti.

Međutim, kako bi probudio seksualnu želju, tvrdi Nives, Dino joj redovito izvodi striptiz i pleše. Unatoč tome što nije često raspoložena za zabavu u spavaćoj sobi, smatra da je još uvijek temperamentna i vruća žena.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 15.01.10. 14:58

pa naravno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika