15.01.2010. / 12:57

Autor: Andrea Belin

Još jedna operacija: Victoria Beckham opet smanjila grudi

Priču oko poprsja potaknula je otkako se prije nekoliko dana prošetala losangeleskim ulicama u kratkoj dekoltiranoj majici. Rijetki su oni koji nisu primjetili da su joj grudi duplo manje

Victoria BeckhamVictoria BeckhamBivša Spajsica, Victoria Beckham, očigledno je opet posjetila ordinaciju estetskog kirurga. Naime, supruga nogometaša Davida Beckhama navodno je opet smanjila grudi.

Priču oko poprsja potaknula je otkako se prije nekoliko dana prošetala losangeleskim ulicama u kratkoj dekoltiranoj majici.

Rijetki su oni koji nisu primijetili da su joj grudi duplo manje, nego što su bile, primjerice prije dvije godine.

Iako bivša pjevačica nije nikada potvrdila da je ugradila silikonske implantate, o tome se šuška već desetak godina.

Prvi put ih je povećala 1999. godine nakon što je rodila sina Brooklyna, a samo dvije godine kasnije, njezine grudi su opet "narasle".

Nakon što je njezino, naočigled umjetno poprsje, postalo glavna tema u medijima, Victoria ih je odlučila smanjiti. Prvi put je to učinila u lipnju ove godine.

Čini se da se u potpunosti zasitila silikonskih implantata jer više je nego očito da je prije nekoliko dana opet posjetila estetskog kirurga.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika