17.01.2010. / 16:18

Autor: Boris Bilas

Klauški kod Stankovića: 'Svi smo mi Sanaderovi robovi, a on je bio kralj Sunca'

"HDZ tjerajući Sanadera zapravo čuva sebe. Rješava se balasta, no iako se tijekom godina HDZ riješio desnice u svojim redovima ne uspijeva se riješiti korupcije", kazao je Klauški

Aleksandar StankovićAleksandar Stanković"Ivo Josipović nije dobar izbor, Josipović je manje loš izbor. I dalje mislim da je dosadan i medijski nezanimljiv. A kao takav neće se moći nametnuti javnosti kao autoritet", izjavio je u emisiji Nedjeljom u dva novinar portala Index.hr Tomislav Klauški.

Teme razgovora s novinarom kojeg su kolege otuživali da je grobar Ferala, gunđalo, ekshibicionist..., bile su izbor za predsjednika Republike, borba Jadranke Kosor s korupcijom, previranja u SDP-u, postupci Ive Sanadera i dr.

"Svi smo mi Sanaderovi robovi, a on je bio kralj Sunca", objasnio je Klauški razloge zbog čega je u posljednjim godinama toliko često pisao upravo o bivšem premijeru Ivi Sanaderu te je dodao da je upravo Sanader sve silnice usmjerio prema sebi i godinama bio kult ličnosti oko kojega su se vrtjeli svi segmenti društva.

"HDZ tjerajući Sanadera zapravo čuva sebe. Rješava se balasta, no iako se tijekom godina HDZ riješio desnice u svojim redovima ne uspijeva se riješiti korupcije", kazao je Klauški.

U dijelu razgovora o proteklim izborima Klauški je prokomentirao kandidaturu i rezultat Milana Bandića.

"Milan Bandić prestao je biti mit. On je u Zagrebu izgradio mit da je svemoćan i radišan, no čim je u predsjedničkoj kampanji otvorio usta mit je nestao. Od početka kampanje vidljivo je da je on pajac. Trčao je poput Forresta Gumpa i puzao po grobovima - to je sve bio cirkus", kaže Klauški i dodaje kako je Bandić inzistirao je na "crvenoj opasnosti", a i sam je 30 godina bio član partije".

"On misli da je 900 tisuća glasova dosta za stranku, no to nisu njegovi glasovi. To su glasovi antiljevice. Sve otpadničke stranke uvijek propadaju. Ako se pak udruži u stranku s Kerumom, gledat ćemo top listu populista", smatra Klauški.

Vezane vijesti

'Evo vam k... svima'

'Evo vam k... svima'

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, gostovao je u emisiji Aleksandra Stankovića 'Nedjeljom u 2'. Kao i svaki put do sad, Mamić nije razočarao… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 17.01.10. 16:37

Sve je receno!!


registracija
9/9/09

thor, 17.01.10. 18:34

NETKO nam je naturio VLADU koja vrijedi malo ili ništa, sada nam je kao manje zlo NETKO nametnuo PREDSJEDNIKA bez karizme i autoriteta, na lokalnim izborima NETKO nam je uvalio čudo nesposobnih na čelne pozicije po gradovima, općinama i županijama! za zaključiti je da ili smo potpuno izgubljeni, bez kriterija i pameti, ili stvarno NETKO s nama manipulira kako mu se i kada prohtije! a da nisu upravo gospoda NOVINARI tu odigrali veliku prljavu igru i doveli nas u slijepu ulicu?


registracija
26/7/09

odredjen, 17.01.10. 19:12

jedan od rijetkih dosljednih novinara. Starije kolege neka se srame kako rade svoj posao. U tebe se trebaju ugledati.

Bravo Klauski, samo tako nastavi i dalje!


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 17.01.10. 21:07

Sveznalico Klauski ne bih se slozio sa komentarom o novom predsjednikom Ivom Josipovicem.On je naravno najbolji izbor,boljega momentalno nemamo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika