20.01.2010. / 14:56

Autor: Andrea Belin

Gabriel Byrne otkrio: Kao dječaka zlostavljali su me irski svećenici

U jednoj televizijskoj emisiji glumac je priznao da su ga u djetinjstvu zlostavljali članovi Kršćanske braće u Irskoj, a u istoj situaciji našao se kada je pohađao školu za svečenika u Engleskoj

Gabriel Byrne Gabriel Byrne Irski glumac, šezdesetogodišnji Gabriel Byrne je tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji otkrio neke detalje iz djetinjstva.

Najšokantniji trenutak bio je kada je kazao da su ga kao dječaka seksualno zlostavljali članovi Kršćanske braće u Irskoj, organizacije koja je brinula o smještaju djece koja su pohađala osnovnu školu Kršćanske braće.

Nakon toga, Byrne je pet godina pohađao i školu za svećenika no i tamo je bio žrtva ovakve vrste nasilja.

Od toga je odustao u trenutku kada je shvatio da ipak osjeća ljubav prema ženama.

"Otišli smo jedan vikend u London, popeli se na autobus idok sam se penjao stepenicama ispred mene su bile djevojke u kratkim suknjama. To je bilo dovoljno da odustanem od toga", priznao je.

Iako mu se isprva činilo da zlostavljanje nije razlog što je kasnije često bio u depresiji, pokazalo se da je zbog toga pokleknuo i pred alkoholom.

Vezane vijesti

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

Pentagon je objavio izjave sa saslušanja o 11. rujnu koje su u subotu u Guantanamu bile cenzurirane za vrijeme govora jer su se ticale mučenja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika