20.01.2010. / 17:10

Autor: Andrea Belin

Pomirili se: Uma Thurman opet u vezi sa švicarskim milijarderom

Par je navodno ponovno zajedno te da je njihov odnos puno više od prijateljstva, potvrđuju i fotografije paparazza koji su ih uhvatili dok su izmjenjivali nježnosti na jednoj klupici u New Yorku

Uma Thurman i Arpad Busson; Foto: Daily MailUma Thurman i Arpad Busson; Foto: Daily MailIako su prekinuli prije mjesec i pol dana, čini se da ljubav između glumice Ume Thurman i švicarskog milijardera Arpada Bussona još uvijek nije završila.

Kako piše "Daily Mail" par je ponovno zajedno, a da je njihov odnos puno više od prijateljstva, potvrđuju i fotografije paparazza koji su ih uhvatili dok su izmjenjivali nježnosti na jednoj klupici u New Yorku.

Inače, da je zvijezda filmova "Pakleni šund" i "Kill Bill" prekinula zaruke početkom prosinca potvrdio je tada i njezin prijatelj.

Nagađalo se da je prekidu predhodila žestoka svađa oko novca. Uma i Arpad zajedno su od 2007. godine, a prije veze sa švicarskim milijarderom glumica ima dva braka. Prvi put se udala za Garyja Oldmana, a s Ethanom Hawkeom ima i dvoje djece.

Iz veze s bivšim top modelom Elle Macpherson, Arpad ima dva sina.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika