21.01.2010. / 13:08

Autor: Andrea Belin

Elisabetta Canalis želi Georgeu Clooneyju roditi dijete

Iako su u vezi tek nekoliko mjeseci, prelijepa Talijanka navodno je naredila jednom od najpoželjnjih muškaraca na svijetu da do kraja ove godine želi zasnovati obitelj

George Clooney i Elisabetta Canalis George Clooney i Elisabetta Canalis Televizijska voditeljica Elisabetta Canalis očigledno je napokon pronašla način kako će najpoželjinig neženju na svijetu, Georgea Clooneyja odvesti pred oltar.

Kako pišu američki tabloidi, Canalis je naredila Clooneyju da do kraja ove godine mora postati majka.

Kako je na to reagirao hollywoodski glumac još uvijek nije poznato, ali kako tvrde njegovi prijatelji, nije osobito zainteresiran za takve obaveze za razliku od voditeljice koja već neko vrijeme ističe kako želi zasnovati obitelj.

Inače, Clooney i lijepa Talijanka sa Sardinije u vezi su od srpnja prošle godine. Zaljubili su se u Rimu, a otad velik dio vremena provode u Clooneyjevoj luksuznoj vili na jezeru Comu.

Podsjetimo, o njihovom vjenčanju talijanski mediji raspisali su se još krajem rujna, međutim već za nekoliko dana glumac je izjavio da obožava samački život jer nema nikakve odgovornosti. Također je priznao da ne razmišlja o djeci.

Vezane vijesti

Video: Uhićen George Clooney!

Video: Uhićen George Clooney!

Slavni američki glumac George Clooney uhićen je zbog građanskog neposluha tijekom prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, javljaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika